Ontdek Zweuds

met Geen reacties

‘We inspire your interior’, is de slogan van de vers gelanceerde webshop Zweuds.be – inderdaad, een vette knipoog naar het Scandinavische land.
De oprichters? Drie jonge Vlamingen, op zoek naar betaalbaar design interieur.

Op Zweuds.be vind je interieurproducten in een overwegend Scandinavische/Nordic stijl. In de webshop zijn verschillende grote merken vertegenwoordigd – en een eigen lijn is in de maak. De prijs? Zeer betaalbaar. En dat is het belangrijkste, aldus Tacco van den Heuvel (24), die samen met Bonifer Spillemaeckers (29) en Hendrik Koyen (22) de webshop in het leven riep. “We gingen allemaal op ongeveer hetzelfde moment op onszelf wonen. Geïnteresseerd als we zijn in design en interieur, begonnen we onze zoektocht naar decoratie. Al snel ontdekten we dat de mooie, toffe dingen buiten onze prijsklasse vielen. Onze vrienden gaven dezelfde signalen, en toen was het idee voor een webshop vrij snel geboren.”

Een Instagram- en een Facebook-account volgden, allebei met een vlot stijgend aantal followers, en de website is inmiddels ook helemaal op orde. Van den Heuvel benadrukt: “Op Instagram en Facebook worden de producten die we verkopen niet apart getoond, maar in een interieur. We willen klanten inspireren, een lifestyle creëren – niet een ordinair reclamemiddel zijn.”

De prijzen op Zweuds.be variëren van 10 tot 300 euro. Vanaf 50 euro is de verzending gratis.